Reolink Argus 2 akkuk√§ytt√∂inen WiFi kamera ulkok√§ytt√∂√∂n     129.00‚ā¨  99.00‚ā¨ 

Tuotekoodi:

Tuote 1 / 3 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Wifi-kamerat
Reolink Argus 2 akkukäyttöinen WiFi kamera ulkokäyttöön 1Reolink Argus 2 akkukäyttöinen WiFi kamera ulkokäyttöön 2Reolink Argus 2 akkukäyttöinen WiFi kamera ulkokäyttöön 3Reolink Argus 2 akkukäyttöinen WiFi kamera ulkokäyttöön 4

Sisä- ja ulkokäyttöön soveltuva ja ladattavasta litiumakusta voimansa saava Argus 2 on ehkä markkinoiden helpoiten siirreltävä WiFi valvontakamera. Sen pieni koko, magneettisesti kameraan kiinnittyvä jalka ja täysi langattomuus mahdollistavat todella monipuolisen sijoittelun, missä valvontatarve onkaan.

Ominaisuuksia: Liikkeentunnistus ja liikkeestä automaattisesti tallennus, livekatselu milloin tahansa puhelimelta, tabletilta tai tietokoneelta. Terävä 1920x1080p Full HD kuvanlaatu, hämäränäkö 10 metriin asti, 130 asteen katselukulma, kaksisuuntainen ääni, push-hälytykset liikkeestä ja akun tilasta, sähköpostitse liitetiedostona liiketunnistuksen kuvat.

Videokuvaa, tallennuksia ja asetuksia voi hallita reaaliaikaisesti Reolink App-sovelluksella (Android ja iOS) ja Reolink Client-ohjelmalla (Windows ja macOS). Argus 2 toimii tehokkaan akun ansiosta yhdellä latauksella viikkoja, jopa kuukausia. Lisävarusteena saatavalla Reolink Solar Panel-aurinkopaneelilla kamera pysyy käyttökunnossa ilman latausta koko kesän. Kameraa voi käyttää myös latausjohto liitettynä.

 

Videossa esitetään kuinka kamera otetaan käyttöön muutamassa minuutissa.


Varastossa

Kpl: Tuotearvioinnit