OHJATTAVA VALVONTAKAMERA SISÄKÄYTTÖÖN PT01 2MP WIFI     65.00€ 

Tuotekoodi:

Ensimmäinen Edellinen Tuote 6 / 6
Tuoteryhmä: Valvontakamerat
OHJATTAVA VALVONTAKAMERA SISÄKÄYTTÖÖN PT01 2MP WIFI 1OHJATTAVA VALVONTAKAMERA SISÄKÄYTTÖÖN PT01 2MP WIFI 2OHJATTAVA VALVONTAKAMERA SISÄKÄYTTÖÖN PT01 2MP WIFI 3OHJATTAVA VALVONTAKAMERA SISÄKÄYTTÖÖN PT01 2MP WIFI 4

Ostaessasi meiltä valvontakameran, maahantuoja asentaa kameraan uusimmat päivitykset ja laittaa perusasetukset valmiiksi. Käyttöönotto vaiheessa maahantuojan asiantunteva tukitiimi auttaa tarvittaessa asiakasta sähköpostitse tai puhelimitse, jotta laite saadaan vaivattomasti käyttökuntoon.​

Ohjattava PT01 valvontakamera sisäkäyttöön, automaattisella ihmismuodonseurannalla. Älykkäiden hälytystoimintojen ansiosta ihanteellinen esimerkiksi kodin tai kesämökin sisätilan “murtohälyttimeksi” tai lemmikkivahdiksi. Valvontakameraa voidaan ohjata sekä katsoa reaaliaikaista livekuvaa ja tallenteita etäyhteydellä. Helposti asennettava, suomenkielinen mobiilisovellus.

  • HD-kuvanlaatu 2MP (1920 x 1080)
  • Langaton WIFI-standardi (2.4GHz)
  • Tallennus muistikortille – ylikirjoittava
  • Suomenkielinen mobiilisovellus
  • Mukana virtalähde

Tuotekuvaus

 Valvonta-alue
Valvontakamera sisäkäyttöön, PT01:n suositeltu valvonta-alue 5-15 metriä ja 355 astetta (leveys) valvontankamera ohjautuu itsestään (kääntyy sivuille, liikkuu ylös/alas). Infrapunakuvauksen ansiosta tarkka kuva myös yöllä.

 Hälytystapahtumat
PT01 valvontakamerassa on monipuoliset Push- ja sähköposti-ilmoitukset sekä kuva- ja videotallenteet valvontakameran havaitessa liikettä. Liiketunnistukseen valittavissa useita tunnistusvaihtoehtoja.

Valvontakameran liiketunnistin erottaa ihmiset ja muun liikkeen toisistaan esim. ajoneuvot ja merkkaa ne tallenteihin eri väreillä.

 Tallennus
Micro SD -muistikorttipaikka. Lisäämällä muistikortin kameraan, kuvamateriaalia voidaan tallentaa suoraan muistikortille. Muistikortin täyttyessä, uudet tallenteet ylikirjoittavat/korvaavat vanhimmat tallenteet automaattisesti. Vaihtoehtoiset tallennustavat: verkkotallennin, PC-tietokone tai FTP-palvelin (FTP vain kuvatallenteille).

 Yhteys
Valvontakamera yhdistetään langattomaan WiFi-verkoon.

 Ohjelmisto
Maksuton suomenkielinen ohjelmisto ladattavissa Google Play ja App Store palvelusta. Mobiilisovelluksen avulla voidaan katsoa valvontakameran reaaliaikaista ”live” kuvaa ja tallenteita, missä ja milloin tahansa. Helppokäyttöisen ohjelmiston voit asentaa: Android – iOS mobiililaitteisiin tai PC-tietokoneeseen, valvontakameran käyttö ei vaadi erillisiä kuukausimaksuja.

Valvontakamera ohjelmisto.


Varastossa

Kpl: Tuotearvioinnit