Maksu- ja toimitusehdot

TILAUS

Voit tilata tuotteemme joko verkkokaupasta , sähköpostitse tai puhelimitse.Tilaajan tulee olla vähintään 18-vuotias tai tilaajalla tulee olla huoltajan lupa tilaukseen. Toimitamme tuotteita vain Suomeen.

MAKSUTAVAT

Tilisiirto (ennakkolasku)

Jousto (osamaksu tai lasku) 

Jousto on kotimainen verkkokaupan maksutapa, jolla maksat ostoksesi helposti, nopeasti ja turvallisesti. Joustolla voit maksaa joko laskulla tai osamaksulla. Laskulla korotonta maksuaikaa on 30vrk ja osamaksulla puolestaan maksat ostokset sinulle sopivissa erissä ja voit tehdä useampia ostoja sekä verkossa, että myymälässä. 

Hinnoittelu on selkeää ja joustavaa, eikä sisällä piilokuluja. Joustolla saat 30 vuorokautta maksuaikaa, laskutuspalkkio on 2,90 € riippumatta laskun loppusummasta.

Jos haluat lisää maksuaikaa, voit muuttaa laskun Jousto osamaksuksi. Laskun muuttaminen osamaksuksi käy kätevästi maksamalla sinulle sopiva kuukausierä, vähintään 9,90€. Online palvelussa voit tarvittaessa siirtää laskun eräpäivää.

https://www.jousto.com/kuluttajalle  /  https://www.jousto.com/kuluttajalle/usein-kysyttya

Paypal : kortit ja Paypal tili 

  

1. HINNAT

Hinnat ovat verkkokaupassa arvonlisäverollisia.

Petrotek Oy pidättää oikeuden muuttaa hintoja jos ne näkyvät virheellisesti verkkokaupassa teknisestä virheestä tai kirjauksesta johtuen. Jos hintakorjaus koskee jo tehtyä tilausta niin muutos vahvistetaan asiakkaalle ennen tilauksen käsittelyä.

Petrotek Oy varaa itselleen oikeuden pidättäytyä toimittamasta tuotetta hinnoitteluvirhetapauksessa.

Kaikki verkkokaupasta toimitetut tuotteet ovat Petrotek Oyn:n omaisuutta kunnes ne ovat kokonaisuudessaan maksettu.


2. REKISTERÖITYMINEN

Asiakas voi halutessaan rekisteröityä Petrotek verkkokaupan asiakkaaksi. Asiakas voi tilata tuotteita myös rekisteröitymättä. Rekisteröitymisen tai tilauksen yhteydessä annettuja yhteystietoja käsitellään luottamuksellisesti eikä niitä luovuteta ulkopuolisille.


3. TOIMITUSKULUT/POSTIKULUT

Toimituskulut ovat x,xx euroa sis alv24%. Mahdolliset jälkitoimituslähetykset toimitetaan pääsääntöisesti veloituksetta..

Toimituskulut ovat tilauskohtaisia.

Postikulut tulevat tuotteiden yhteenlasketun painon mukaan joka näkyy ostoskorissa.

4. TOIMITUSAIKA

Toimitusaika on varastotuotteille yleensä noin 1- 7 arkipäivää. Custom made tuotteille sekä joillakin tehdastuotteille 3-40 arkipäivää. Pääsääntöisesti kaikki tuotteemme toimitetaan nopealla aikataululla ja ainoastaan harvat tuotteet saattavat saapua valmistajalta pidemmällä aikataululla. Mikäli tuotteen toimitus viivästyy pyrimme ilmoittamaan siitä viipymättä.

5. TOIMITUSTAVAT

Postitoimitus lähimpään postitoimistoon/ postitoimipaikkaan. Isokokoiset ja raskaat tuotteet kuten esim. koiratarhat, koiranruuat ja asekaapit toimitetaan kotipihaan. Muissa tuotteissa kotiinkuljetuksesta on sovittava asiakaspalvelun kanssa.

Matkahuollon lähipaketti Matkahuollon toimituspisteeseen/asiamiehelle erikseen sovittuna.

useamman tuotteen tilaukset ja painavat tuotteet toimitetaan matkahuollolla tai muun rahtitoimittajan kautta.

Erikseen sovittaessa nouto myyntikonttoriltamme.

 

6. PALAUTUS-JA VAIHTO-OIKEUS

Tuotteilla on 14 päivän palautus-ja vaihto-oikeus. Tuotteiden täytyy olla avaamattomia ja käyttämättömiä. Jos tuotteessa havaitaan käytön jälkiä tai tuotepaketti on rikkoontunut/käyttökelvoton pidätämme oikeuden vähentää palautettavasta summasta katsomamme hinta. Vaihto-oikeus ei koske custom made tuotteita eikä käytettyinä myytäviä tai alennushintaisia poistotuotteita. Ota yhteyttä aina ennen mahdollista tuotteen palauttamista tarkempia ohjeita varten sähköpostitse osoitteeseen europe(@)petrotek.fi tai puhelimitse +358 40 591 8489 .  Ennakkolähetyksiä emme nouda.

Mikäli asiakas antaa tilauksen yhteydessä yrityksen nimen niin katsotaan että tilaus tulee yritykselle ja tällöin kuluttujasuojalain mukainen peruuttamis/palauttamisoikeus ei ole voimassa. Emme vastaa välillisistä tai palautuskustannuksista.

Mahdollisista kuljetusvaurioista on tehtävä välittömästi vahinkoilmoitus kuljetusliikkeelle ja verkkokaupalle. Emme vastaa kuljetuksissa aiheutuneista vahingoista

 

7. TAKUU

Tuotteilla on tavarantoimittajien antamat takuuajat jotka alkavat ostopäivästä lukien. Takuuhuoltoon toimitetuista laitteista joissa ei ole vikaa veloitamme 39e suuruisen tarkastusmaksun ja palautamme laitteen asiakkaalle postiennakolla.


8. FORCE MAJEURE

Petrotek verkkokauppa ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai viivästyy meidän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevan seikan kuten sodan, luonnonmullistuksen, vienti- ja tuontikiellon, viranomaisen päätöksen, yleisen liikenteen tai energian jakelun häiriintymisen, työselkkauksen ja muun palvelun tuottajan tai sen hankkijoiden toimintaa vaikeuttavan tai toiminnan estävän seikan vuoksi.

 

9. RIITATAPAUKSIEN RATKAISU

Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuvien riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

 


 

 

Jatka